Нега и одржување

Следната фризура нека ви биде по примерите на Бред Пит

Напишано од Пјер

Бред Пит важи за пример во светот на мажите. Во секој поглед, гледајќи од изгледот, па се до кариерата.

Денес се фокусираме на неговите фризури, кои сме ги приметиле последниве години. Во продолжение имаме 4 комбинации, секоја за различни генерации на мажи, со различен стил. Имате класика залижана, имате војничка, тинејџерска, и универзална. Ваше е да се одличите која одговара на вашата форма на лице –

За авторот

Пјер