Креатива

Следното лето ќе може да се сурфа и во одело

Напишано од Пјер

Thom Browne ја презентираше својата нова колекција –  2018 spring/summer Moncler Gamme Bleu. Сурферска облека со модерен дизајн во вид на одело. Одлично нели –

За авторот

Пјер