Uncategorized Омилени места

Сликовита прошетка во еден од најдобро дизајнираните ресторани во Manhattan

Напишано од Нино

Сликовита прошетка во еден од најдобро дизајнираните ресторани во Manhattan – NIX, воден од Michelin-starr куварот John Fraser.

MTQwODY5NTgzMjk1NzUxNTQ0 MTQwODY5NTgzMjk2MDEzNjg4 MTQwODY5NTgzMjk1NzUxNTQz MTQwODY5NTgzMjk2MDc5MjIz MTQwODY5NTgzMjk1OTQ4MTUx MTQwODY5NTgzMjk1ODE3MDc5 MTQwODY5NTgzMjk1ODE3MDgw MTQwODY5NTgzMjk1ODgyNjE2 MTQwODY5NTgzMjk1ODgyNjE1 MTQwODY5NTgzMjk2MDEzNjg3

За авторот

Нино

Нино е алфа и омега за техничкиот дел, неговата работа е одржувањето на моторот кој го движи Friday. Кога не работи на Friday обично дизајнира сајтови во Why Not Communications, прописно навлечен на сите серии кои вклучуваат магии и змејови обожава кафе и музика. Доколку нешто не функционира на Friday како би требало или вашиот банер доцни со поставување тој е човекот кој би требало да го обвините :)