Филмови

Спасете го денов, со нов предлог Friday.mk Понеделнички филм

Напишано од Пјер

Долгоочекуваниот филм на Aaron Sorkin веќе го има на солидно, добра снимка, на торент.

Станува збор за вистинската приказна Mollys Game, со фантастичната  Jessica Chastain. Покер трилер, кој ќе ја спаси оваа тмурна Понеделничка вечер

За авторот

Пјер