Водич за патување

Спектакуларен ресторан на 3000 метри познат по Џејмс Бонд

На снежниот врв Sölden на Алпите во Австрија, се наоѓа еден неверојатно популарен ресторан. Овој ресторан е познат по филмот Spektar на Џејмс Бонд, а најпознат е по спектакуларната храна. Внатрешноста на ресторанот комлетно опколена со стакло и нуди неверојатен поглед кон снежното опкружување, додека уживате во перфектната храна. Името на ресторанот е Ice Q Mountain.

За авторот

martin