Uncategorized Водич за патување

Супер додаток за авантуристите со посебен вкус за модерен стил

Напишано од Нино

Специјално дизајниран за професионалци, и за ургентни ситуации, Breitling Emergency Night Mission Watch е повеќе од обичен рачен часовник. Тој препраќа dual-frequency  сигнали (121.5 MHz и 406 MHz) во случан на губење, тој е одличен додаток за потраги и за спасувачки сценариа, и има посебна антена со мини радио трансмитер. Да не заборавиме и на посебениот локатор, поврзан со International Cospas-Sarsat сателитот, за да може полесно да ве пронајдат во случај на неуспешна авантура во природа. Нема потреба да додаваме дека може да се користи до длабочини од 500 метри. Супер додаток за авантуристите со посебен вкус за модерен стил.

breitling-emergency-night-mission-watch-1 breitling-emergency-night-mission-watch-2 breitling-emergency-night-mission-watch-3

За авторот

Нино

Нино е алфа и омега за техничкиот дел, неговата работа е одржувањето на моторот кој го движи Friday. Кога не работи на Friday обично дизајнира сајтови во Why Not Communications, прописно навлечен на сите серии кои вклучуваат магии и змејови обожава кафе и музика. Доколку нешто не функционира на Friday како би требало или вашиот банер доцни со поставување тој е човекот кој би требало да го обвините :)