Спортски вести

Светот се заљуби во Nike линијата посветена на спортот во Nigeria

Напишано од Пјер

Nike Football ги објави дресовите и спортските линии на репрезентациите на England и Nigeria, како најава за фудбалскиот мундијал во Русија.

Линијата на Нигерија е убавина на месец Февруари –

За авторот

Пјер