Луксуз

TAG Heuer со нов Carrera Heuer-01 модел на база на црната боја

tag-2
Напишано од Хонг

TAG Heuer Carrera Heuer-01  е еден од најпродаваните модели на Швајцарскиот мега бренд за рачни часовници, па не е чудо што деновиве тие објавија најново дело на база на црната боја. Материјалот со кој е изработен овој нов модел штити од секакви гребнатини

Најновиот црн Carrera Heuer-01 може да се најде за скромни $4,900 за моделот со гумена основа (спортскиот), и за цена од уште поскромни $6,800 за оној правиот, елегантниот модел со целосна железна основа. Првите фотки –

tag-heuer-matt-black-8 tag-heuer-matt-black-4 tag-heuer-matt-black-3

За авторот

Хонг