Архитектура

Tono колекција, новиот луксуз во вашето купатило

Foster + Partners и брендот Porcelanosa ја креираа новата TONO колекција која содржи навистина ексклузивни елементи за во купатилото. Самата колекција е навистина ремек дело од дизајнерски аспект и важи за вистински минимализам.

За авторот

martin