Филмови

Трејлерот најавува нов Оскаровец

silence-movie-andrew-garfield
Напишано од Хонг

Најстариот проект на Martin Scorsese наскоро на малите екрани. Silence изгледа неверојатно, а и глумците на чело со Andrew Garfield, Adam Driver и Liam Neeson, можно е да дојдат до Оскар. Трејлерот најавува нов Оскаровец

За авторот

Хонг

Остави коментар