Задолжително

Три есенски јакни кои треба да се дел од вашиот гардеробер

Напишано од Пјер

Можеби е малку касно за статијава, затоа што јакниве во продолжение се за есенски стил. Сеуште е есен, но неделава полека имаме најави за зимата. Затоа доколку деновиве видиме малку сонце, одма комбинирајте некоја од следниве три јакни.

Сите три комбинации се одличен избор за мажите со спортски кежуал стил. Оние формалните, треба да чекаат на некоја наша нова статија 🙂

 

01. THE MINIMAL BOMBER

02. THE OLD-SCHOOL VARSITY JACKET

03. THE SUEDE BIKER

За авторот

Пјер