Задолжително

Три есенски стилски бои за кои се борат машкиот и женскиот моден свет

Напишано од Пјер

Модата е поле на битка помеѓу машкиот и женскиот свет. А дел од битката се и боите на есента. Во минатото се знаело, светлите нијанси се женски бои, додека темните се машки. Денес се е измешано. Во продолжение 3 бои на есента, по кои се тепаат и двата дела на светот.

Пригушена зелена

Огин помаранџеста

Бледо жолта

За авторот

Пјер