Uncategorized Луксуз

Tudor, помалиот брат на Rolex, со супер нова колекција

Напишано од Нино

Доколку сте фанови на рачни часовници отпорни на големи длабочини, на лимитирани колекции, и сте лево рак, тогаш денес е вашиот среќен ден.

Tudor, помалиот брат на Rolex, објави лимитирана Pelagos колекција на рачни часовници.

Цената е $4,400, и не е прескапа за ваков вид на рачен часовник.

mtqzmdaxnjkzmta4mze1mzqy mtqzmdaxnjkyodm5odc5odg2 mtqzmdaxnjkymdm0nza0ntkw mtqzmdaxnjk0mtgymdu3mty2

За авторот

Нино

Нино е алфа и омега за техничкиот дел, неговата работа е одржувањето на моторот кој го движи Friday. Кога не работи на Friday обично дизајнира сајтови во Why Not Communications, прописно навлечен на сите серии кои вклучуваат магии и змејови обожава кафе и музика. Доколку нешто не функционира на Friday како би требало или вашиот банер доцни со поставување тој е човекот кој би требало да го обвините :)