Омилени места

Уникатен бар во срцето на Њујорк – Aviary NYC

Aviary NYC е барот кој се наоѓа во срцето на Њујорк кој на гостите може да им понуди уникатни коктели кои може да ги пиете со поглед кон преубавиот Њујорк. Овој ресторан е свртен накај Central Park. Целодневното мени во ресторанот ја претставува коктел културата во градот која сама по себе си има историја.

Покрај овој бар на врвот на Mandarin Oriental хотелот се наоѓа и уште еден бар со колекција на ретки алхохолни пијалоци. Вреди да се погледне!

За авторот

martin