Пијалоци

Уникатна колекција на Moet & Chandon шампањот

Напишано од martin

Во денешно време се повеќе и повеќе гледаме како големите луксузни брендови соработуваат со streetwear брендовите. Тие соработки не се ограничени само во светот на модата, а баш тоа може да го видите преку Moet & Chandon компанијата. Овој бренд соработуваше со Public School компанијата со цел да креираат лимитирано издание на шишиња од препознатливиот шампањ, а тоа е PSNY x Moet & Chandon Nectar Imperial Rose.

За авторот

martin