Креатива

Уникатни, бетонските Utopia звучници

Utopia е бренд кој ни доаѓа од Будимпешта и се занимава со изработка на звучници по мерка. Во своето работење тие користат само висококвалитетни компоненти и бетон. Utopia Handmade Concrete Speakers не се само звучници, тие се и одличен елемент за декорација во вашиот дом.

За авторот

martin