Uncategorized Спортски вести

Usain Bolt е наша модна светлост на неделата

Напишано од Нино

Малку да ве стоплиме, со оваа перфектна модна комбинација од Usain Bolt, во претоплиот Мелбурн. Одлична кројка со храбар избор на бои. Супер додатоци, со фокус на неговиот златен рачен часовник. И нормално харизма и насмевка која е клучот за се. Usain Bolt е наша модна светлост на неделата.

Usain Bolt

Usain Bolt

Usain Bolt

Usain

За авторот

Нино

Нино е алфа и омега за техничкиот дел, неговата работа е одржувањето на моторот кој го движи Friday. Кога не работи на Friday обично дизајнира сајтови во Why Not Communications, прописно навлечен на сите серии кои вклучуваат магии и змејови обожава кафе и музика. Доколку нешто не функционира на Friday како би требало или вашиот банер доцни со поставување тој е човекот кој би требало да го обвините :)