Филмови

Уште еден Friday.mk предлог филм за квалитетна Понеделничка вечер

Напишано од Пјер

Продолжуваме со Friday.mk предлог Понеделнички филмови. Овојпат ви носиме предлог хорор, според книгата на секогаш добриот Стивен Кинг.

Gerald’s Game е одличен склоп на трилер, глума, и хорор. Има една сцена за која ќе ви треба шекер и вода.

За авторот

Пјер