Омилени места

Уште еден нов тренд во светот на угостителството и рестораните

Напишано од Пјер

Првиот подводен ресторан се наоѓа во Норвешка. Креиран од архитектонското студио Snøhetta, и ќе се вика Under.

Локацијата, е блиску до селото Båly.

За авторот

Пјер