Мода

Уште еден предлог на AIR MAX патика

Nike постојано го адпејтира својот AIR MAX 1 модел, па така овој пат ги претставија Blue Force. Станува збор за класичен дизајн кои лесно се вклопуваат во секој стил. Одлични секојдневни патики кои може да ги користите за тренинг, прошетки, кежуал излегување, па може и за ноќна пијачка.

За авторот

Mr. M