Фитнес

Вежби кои ветуваат супер стомачни мускули

Напишано од Нино

Оваа програма за вежбање која трае 15 минути, целосно го ангажира горниот дел од телото, а притоа воопшто не се користат стандардните стомачни вежби…

Од „FitnessBlender“, еден од најпопуларните канали за вежбање, ни доаѓа програма која за 15 минути согорува 102 калории, и ветува зајакнување на стомачните мускули на поинтересен начин од стандардниот. Предностите на оваа програма се бројни, а за почеток олеснување е тоа што не ви е потребна никаква спацијална опрема.

Значи, ниту тегови, ниту подолги за стомачни вежби. Подгответе си ги патиките, шорцевите и маичката и подготвени сте.

Важно е секоја вежба да се работи 50 секунди, а потоа 10 секунди да се одмара.

Погледнете кои се седумте вежби кои ви ветуваат супер стомачни мускули…

Denar.mk

За авторот

Нино

Нино е алфа и омега за техничкиот дел, неговата работа е одржувањето на моторот кој го движи Friday. Кога не работи на Friday обично дизајнира сајтови во Why Not Communications, прописно навлечен на сите серии кои вклучуваат магии и змејови обожава кафе и музика. Доколку нешто не функционира на Friday како би требало или вашиот банер доцни со поставување тој е човекот кој би требало да го обвините :)