Стил

Во чест на Џорџ Мајкл! Неговиот стил низ 17 фотографии

Vogue Hommes одаде почит на Џорџ Мајкл, преку една галарија која ќе не наврати на неговиот препознатлив мангупски стил.

За авторот

Мартин