Водич за патување

Водич за правилно пакување за есенските викенд прошетки

Напишано од Пјер

Температурите можеби паднаа за некој степен, но тоа не значи дека викенд патувањата треба да престанат. Напротив. Планините и езерата во Октомври се најубави. А за едно патување да биде целосно. пакувањето за истото треба да оди глатко, и да собере се што е потребно за еден прав кежуал есенски стил.

Мини водич во продолжение, кој вреди да се следи внимателно –

За авторот

Пјер