Луксуз

Време е за нов часовник! Еве ги најдобрите пет за 2016

2q-1
Напишано од Мартин

Од нашето постоење како магазин па се до ден денес мора да признаеме дека напишавме голем број на статии поврзани со часовници, од кежуал модели до најскапите. Овој пат, бидејќи ни заврши 2016-та се решивме да направиме една селекција од најдобрите пет часовници за таа година, а тоа го имаме директно од Хаим Позен маркетинг директорот на продавницата Jomashop, кој за магазинот Bussines Insider ги одвои најдобрите пет за 2016.

Omega Seamaster

Omega Seamaster

Citizen Navihawk

Citizen Navihawk

Omega Speedmaster

Omega Speedmaster

TAG Heuer Formula One

TAG Heuer Formula One

Movado Museum

Movado Museum

За авторот

Мартин