Најново

Yamaha со ново ремек дело на три тркала

Денеска ќе ви го претставиме Yamaha Niken моторот со високи перформанси кој е на три тркала. Овој мотор ветува неверојатно ниво на сигурност. Многу малку од луѓето кои се љубители на мотори, би купиле некој на три тркала, но веруваме дека ќе го промените мислењето кога ќе го погледнете овој мотор.

Со две тркала напред, овој мотор има огромна стабилност, а со самото тоа возењето изгледа вузбудливо. Сеуште не ги знаеме сите технички спецификации кои ќе ги има Yamaha Niken, но во месец ноември ќе ги имаме сите информации. Затоа следете не и уживајте!

За авторот

Mr. M