Филмови

За повеќето добра, за некои и лоша вест: Даниел Крег повторно е Џејмс Бонд?

Напишано од martin

Веќе подолго време за збори за тоа кој ќе го биде новот Џејмс Бонд. Даниел Крег по завршувањето на филмот „Spectre“, изјави дека тоа му е последен Бонд филм. После таа некога изјава се појавија голем број на шпекулации околи тоа кој ќе го глуми новиот Бонд, но иако се зборува за многу холивудски глумци, најновата вест е дека Крег повторно ќе се врати како агентот 007.

Сеуште нема одговор од популарниот глумец кој во многу наврати збореше дека несака повеќе да биде дел од Џејмс Бонд.

За авторот

martin