Пијалоци

За сите љубители на доброто еспресо

Секој љубител на еспресо знае дека кафето е претставува уметност. Но, за да се направи квалитетно еспресо, покрај квалитетните зрна потребен е и квалитетен кафемат.

Strietman ES3 Espresso Maker претставува револуционерна еспресо машина која ја краси едноставност. Работи со само еден механизам, топла вода и рачка за да го направите вашето омилено еспресо. Топлината на водата се регулира преку вграден грејач. Оваа креативна “играчка” е толку едноставна што нејзиниот елегантен дизајн може буквално секаде да се вклопи. Ова прекрасно уметничко дело можете да го купите на официјалниот веб сајт на Strietman по цена од 1.700 $.

За авторот

Нино

Нино е алфа и омега за техничкиот дел, неговата работа е одржувањето на моторот кој го движи Friday. Кога не работи на Friday обично дизајнира сајтови во Why Not Communications, прописно навлечен на сите серии кои вклучуваат магии и змејови обожава кафе и музика. Доколку нешто не функционира на Friday како би требало или вашиот банер доцни со поставување тој е човекот кој би требало да го обвините :)