Креатива

За сите љубители на кафето ви претставуваме нова минималистичка машина за еспресо

Сон на секој минималист кој ужива во кафето е Newton Espresso апратот кој е елегантно дизајниран. Најдоброто од се е што овој апрат не треба да го вклучувате во струја. Newton Espresso апратот на почетоткот беше само замисла на дизајнерите, но преголемата љубов кон кафето, придонесе оваа замисла да се претвори во реалност. Едноставна, но и крајно функционална. Таа е неелектрична, но е пренослива и лесна за одржување.

За авторот

martin