Автомобили

Заборавете на ниските температури и одморете го мозокот

Напишано од Нино

Тимот на Cool & Vintage го продаваат овој неверојатен 1976 BMW R75 Panzer по цена од 14000 долари, кој е модерно реставриран од Maria Riding Company

Се извинуваме, но девојката и Роверот не се дел од цената –

mtq0mtu4ntewmzm3mzy5mzcy mtq0mtu4ntewmzm3ntawndq0 mtq0mtu4ntewmzm3mza0ntiy mtq0mtu4ntewmzm3ndm0ota4 mtq0mtu4ntewmzm3mzcwmdu4 mtq0mtu4ntewmzm3mjm4otg2 mtq0mtu4ntewmzm3mjm4mzaw mtq0mtu4ntewmzm3mzazodm2 mtq0mtu4ntewmzm3ndm1ntk0 mtq0mtu4ntewmzm3nty2njy2

За авторот

Нино

Нино е алфа и омега за техничкиот дел, неговата работа е одржувањето на моторот кој го движи Friday. Кога не работи на Friday обично дизајнира сајтови во Why Not Communications, прописно навлечен на сите серии кои вклучуваат магии и змејови обожава кафе и музика. Доколку нешто не функционира на Friday како би требало или вашиот банер доцни со поставување тој е човекот кој би требало да го обвините :)