Најново

Започнете го денот на вистински начин…

Ако сте вистински љубител на доброто кафе кое ни дава енергија да го издржиме работниот ден, тогаш дефинитивно ќе се заљубите во illy X1 апаратот, односно неговото специјално издание.

Станува збор за X1 Anniversary Edition кој што претставува вистински спој на иновацијата и естетиката.

За авторот

martin