Мода

Zara колекција есен/зима 2017

Станува збор за есен/зима колекцијата која е создадена од парчиња направени о топли и удобни материјали. Како и секоја колекција и оваа содржи капути, јакни, мантили, џемпери, панталони и останати работи кои се карактеристични за овој период.

За авторот

martin