Uncategorized Водич за патување

Земјината топка има премногу добри и непознати места кои вреди да се посетат

Напишано од Нино

Фотографот  Pie Aerts е вистински фанатик по фотографии од неоткриени и недоволно познати места на земјсината топка. Неговиот Инстаграм профил е вистинско уживање, а неговата последна прошетка е западниот брег на шкотска, поточно – Isle of Skye. Место измислено за GoT и Lord of the Rings.

mtqzmdmxndewmju1ndcxodiy mtqzmdmxndewmju1njayodk0 mtqzmdmxndewmju1njayodkz mtqzmdmxndewmju1njy4ndi5 mtqzmdmxndewmju1ntm3mzu3 mtqzmdmxndewnti0mdm4mzuw mtqzmdmxndewnti0mtazodg2 mtqzmdmxndewntizota3mjc3 mtqzmdmxndewntizota3mjc4 mtqzmdmxndewntizotcyode0 mtqzmdmxndewntizotcyodez

За авторот

Нино

Нино е алфа и омега за техничкиот дел, неговата работа е одржувањето на моторот кој го движи Friday. Кога не работи на Friday обично дизајнира сајтови во Why Not Communications, прописно навлечен на сите серии кои вклучуваат магии и змејови обожава кафе и музика. Доколку нешто не функционира на Friday како би требало или вашиот банер доцни со поставување тој е човекот кој би требало да го обвините :)