Креатива

Златен Aellambler Ducati Scrambler е вистинско ремек дело

Кога компанијата Ducati некаде во 2003 година го претстави Scrambler на американскиот пазар, голем број на производители кои прават custom мотори, направија голем број на редизајни на овој модел. Masaharu-san, јапонскиот производител го подигна овој мотор на едно повисоко ниво. Тој од овој мотор направи вистински луксуз.

Тој го искористил моделот Ducati Scrambler 803, а од него го направил Aellambler Ducati Scrambler, кој се карактеризира со златни елементи.

За авторот

martin