Одржување

Зошто сивото (коса) е новото црно?

Напишано од Пјер

Насловот ви најави дека мислиме на косата. Со неговата најава сакаме да најавиме дека мажите не треба да се плашат од сивите влакна на косата, затоа што во денешно време сивото значи црно. Во денешно време, дури и некој млади ликови се фарбаат сиво (Zayn Malik и Lucky Blue Smith), само за да дојдат побрзо до оваа нијанса на коса.

Бидете горди на првите сиви влакна, како големиве искусни фраери во продолжение.

MR VIGGO MORTENSEN, 59

  • Mr Viggo Mortensen at the 89th Academy Awards, Hollywood, 26 February 2017. Photograph by Mr Anthony Behar/Press Association Photos

MR BARACK OBAMA, 56

  • Mr Barack Obama in Berlin, 25 May 2017. Photograph by Ms Michele Tantussi/Anadolu Agency/Getty Images

MR JOSÉ MOURINHO, 54

  • Mr José Mourinho celebrates as Manchester United beat Leicester City in Manchester, 26 August 2017. Photograph by Mr Andrew Yates/Action Images

MR JOAQUIN PHOENIX, 43

  • Mr Joaquin Phoenix, Los Angeles, 10 December 2014. Photograph by Mr Rob Latour/REX Shutterstock

MR CHRIS PINE, 37

  • Mr Chris Pine at the AOL Studios, New York, 23 May 2017. Photograph by Mr Ray Tamarra/Getty Images

MR VINCENT CASSEL, 50

  • Mr Vincent Cassel at the Cannes Film Festival, 19 May 2016. Photograph by Ms Kristina Nikishina/Epsilon/Getty Images

MR MARK RUFFALO, 49

За авторот

Пјер