Троши

Стил, префинет вкус и #Tissot Chemin des Tourelles

Напишано од Нино

Доколку имате префинет елегантен вкус за стил, тогаш вашиот избор треба да биде Tissot Chemin des Tourelles.
Погледнете ги сите модели наhttp://bozinovski.com.mk/brand/products/7

За авторот

Нино

Нино е алфа и омега за техничкиот дел, неговата работа е одржувањето на моторот кој го движи Friday. Кога не работи на Friday обично дизајнира сајтови, прописно навлечен на сите серии кои вклучуваат магии и змејови обожава кафе и музика. Доколку нешто не функционира на Friday како би требало или Вашиот банер доцни со поставување тој е човекот кој би требало да го обвините.