Пијалоци

10 ексклузивни пијалоци од 2017-та година

Напишано од martin

2017-та година ни заврши и остави зад себе работи кои ќе останат и после неа. Во секој пијалок може да се ужива на повеќе начини, а секој пијалок во себе содржи одреден шмек и си бара посебна атмосфера. Без разлика дали се работи за вино, виски или водка, секој пијалок има нешто специјално во себе.

Денеска ќе ви претставиме 10 ексклузивни пијалоци кои се појавија во 2017 година!

За авторот

martin

1 Коментар