Задолжително

10 машки брендови кои ќе владеат во 2019

Напишано од Mr. N

Ако сеуште ги носите вашите стари фармерки и излижани тренерки после новата година, загрижувајќи се дека машката мода ќе заостане во 2019 година, вие сте згрешиле.

Далеку од тоа, оваа година ветува дека ќе биде година на промени во светот на машката мода. Висококвалитетните додатоци на етикетата, промените во индустријата и фокусот на одржливоста се само некои од факторите кои се очекуваат да ја подобрат машката облека во наредните 12 месеци, благодарение на малите и големи машки брендови.

Следните брендови ќе ве натераат да влезете појако во 2019 година, со големи промени и купувања на машка облека и аксесоари. Погледнете кои се тие во продолжение

1. Timberland

2. Louis Vuitton

3. Fila

4. Balenciaga

5. Nike

6. Zara

7. Calvin Klein

8. Barbour

 

 

За авторот

Mr. N