Патувања

10 места во Црна Гора кои вреди да се посетат

Напишано од Mr. N

Иако летнава сезона сме фокусирани на локален туризам, сепак не е на одмет да ги знаеме најпрекрасните места во наша близина.

Денес тема е Црна Гора, поточно најубавите 10 места кои мора да ги посетите во оваа земја.

Секако голем дел се покрај море, од Свети Стефан до Котор. Но има и дел кои не многу се познати за нашата јавност, од планините Дурмитор па се до градот Цетиње.

Интересно видео кое вреди да се погледне

DL_Multifresh_300x250.jpg

За авторот

Mr. N