Фитнес

10 минутен тренинг за мажите со тесен распоред

Напишано од Mr. M

Скокањето на јаже е една од најдобрите кардио вежби кои постојат. Ваквиот тип на вежби се од клучно значење ако сакате да имате здраво и цврсто тело. Денеска повеќето од нас имаат голем број на обврски и не секој е во можност да издвојува време за вежбање, па затоа ние ќе ви претставиме краток 10 минутен тренинг кој е идеален за пред работа со што ќе имате попродуктивен ден и ќе се чуствувате дефинитивно подобро.

 

За авторот

Mr. M