Задолжително

10 модерни карактеристики на перфектните мажи

Напишано од The Gentleman

Откријте за каков маж сонуваат сите жени и поред кој никогаш не би погледнале друг маж.

Кратко и јасно.

  1. Маж кој знае добро да готви и ужива во тоа
  2. Мажи кои имаат автентичен стил, водат грижа за својот изглед и оние кои не би пуштиле пивски стомак кога ќе влезат во брак.
  3. Мажи кои знаат како се користи машината за перење алишта

4. Мажи кои знаат како треба со децата, тука е да ги подели сите обврски и знае да постави приорите

5. Мажи кои сакаат да читаат книги

6. Финансиски добро поткован или спремен да работи и да заработи

7. Мажи кои не сакаат женски предрасуди, клише размислувања и однесување

8. Маж кој е емотивно зрел, интелегентен и со доволно животно искуство

9. Маж со богат внатрешен и друштвен живот и смисла за хумор

10. Маж кој го сака животот и ја сака својата жена

DL_Multifresh_300x250.jpg

За авторот

The Gentleman