Хотели

10 најубави хотелски соби во светот

Напишано од Пјер

Иако летото е веќе зад нас, сепак ние не се откажуваме од патувања. На ред дојдоа преубавите хотелски соби во светот, кои заслужуваат посебно внимание, Најдобрите 10 варираат од преубави погледи до фантастична архитектура. Уживајте –

HÔTEL DE TOURREL – SAINT-RÉMY-DE-PROVENCE, FRANCE

MAISON COUTURIER – VERACRUZ, MEXICO

CHEZ GEORGES – RIO DE JANEIRO, BRAZIL

NOBIS HOTEL COPENHAGEN – COPENHAGEN, DENMARK

THE ROBEY – CHICAGO, USA

KRUISHERENHOTEL MAASTRICHT – MAASTRICHT, THE NETHERLANDS

THE DRIFTER HOTEL – NEW ORLEANS, USA

HOTEL LES ROCHES ROUGES – SAINT RAPHAEL, FRANCE

SATOYAMA JUJO – MINAMI-UONUMA, JAPAN

LA GRANJA – IBIZA, SPAIN

За авторот

Пјер