Мажот во очите на жената

10 причини поради кој жената би го оставила мажот

Напишано од The Gentleman

Жените ја открија причината поради која најчесто сакаат да се разделат со своите најсакани.

Љубовните врски не се едноставни, така што двата партнера мора да го дадат својот максимум во својата врска. Жените се личности кои бараат поголемо внимание и нежност и почесто се случува да после некое време станат незадоволни од својата врска.

Како резултат на тоа, поголем број од мажите ги оставаат жените кои не ја знаат причината за нивниот развод.

Овој пат ви ги откриваме 10-те главни причини зошто жените ги напуштаат мажите. Ние дојдовме до овие одговори преку анкети и истражувања, па доколку сакате вашата врска да биде подолга и подобра, тогаш мора да го прочитате ова.

  1. Вашите планови за иднина се разлкуваат од нејзините
  2. Невозвратени емоции
  3. Премногу детски однос
  4. Постојат големи разлики помеѓу вас
  5. Разочарана е кога е без подршка 
  6. Чувство дека не претставува единствената жена во вашиот живот
  7. Чувство дека сте помоќни од неа
  8. Таа мисли дека не може да верува во тебе за да ви ги открие тајните
  9. И смета фактот дека не верувате во неа и дека секојдневно ја проверувате
  10. Секаков вид на измама/лага

За авторот

The Gentleman