Стил

11 работи кои ги прави само мажот со стил

Напишано од Mr. N

Секој маж кој изгледа добро, почитува одредени правила. Токму овие правила се оние кои прават да бидат секогаш скоцкани и модерни. Денеска се одлучивме да ви ги претставиме токму овие правила кои вреди да почнете да ги применувате.

Многу едноставни и лесни за сите –

 1. Редовно ја пеглаат гардеробата
 2. Гардероберот им е секогаш среден
 3. Имаат кошули за секоја прилика
 4. Секогаш носат часовник
 5. Не се плашат да пробаат нешто ново
 6. Имаат минимум два парфема
 7. Не се плашат да облечат костум
 8. Редовно одат на кројач
 9. Купуваат гардероба која им одговара на големината
 10. Фризурата и брадата секогаш им се средени
 11. Не ги носат работите по џебови, носат со нив торба

DL_Multifresh_300x250.jpg

За авторот

Mr. N