Водич за патување

11 ресторани во Милано за љубителите на дизајнот

Напишано од martin

Ако сте љубители на добра храна и на добра архитектура, ние ви направивме една кратка листа од 13 ресторани во Милано, кои зрачат од убав дизајн.

Carlo e Camilla in Segheria

Sixième Bistrò

Bar Luce

Soulgreen

LùBar Café at The GAM Museum

Mudec Restaurant

Morelli at Hotel Viu

Potafiori

InGalera

D’O

Seta

За авторот

martin