Филмови Фитнес

12 актери кои драстично се трансформираа на филмските сцени

Напишано од Mr. N

Мора да признаеме дека сме љубоморни секогаш кога ќе слушнеме дека некој Холивудски модел ќе настапува во следниот голем суперхеројски филм.

Овој податок не подразбира зголемување на нето вредноста како примерот на Супермен кога го спасува школскиот автобус за да не падне од мостот, тоа е затоа што ниту еден актер се нема појавено во суперхеројски филм без совршено изградено тело.

Влез во светот на Marvel и DC е најсигурен начин за формирање на совршено тело, благодарение на армијата од професионални готвачи и тренери за кои плаќаат филмските студија. Но, исто така, актерите треба да покажат труд и напор за да дојдат до тој совршен изглед.

Подолу, ви ги претставувам најдрастичните суперхеројски трансформации, меѓу кои се наоѓаат Хју Џекман во X-Men, Крис Еванс во Captain America и Мајкл Б. Џордан во Black Panther.

Andrew Garfield – Spiderman

Chris Evans – Captain America

Michael B Jordan – Black Panther

Ryan Raynolds – Hannibal King

Charlie Cox – Daredevil

Henry Cavill – Superman

Chadwick Boseman – Black Panther

Ben Affleck – Batman

Chris Hemsworth – Thor

Hugh Jackman – X-Men

 

 

 

Christian Bale – Batman

Tom Hardy – Batman

 

За авторот

Mr. N