Фитнес

12 дневна фитнес програма за после празничната трпеза

Напишано од Mr. N

12 дневна фитнес програма, се со цел за да ги поминете празниците, и цела трпеза што доаѓа со нив, во најдобра можна форма. Не е многу тешко, само ви е потребно желба и мотив.

Пред да ја започнете статијата, отворете нов таб и разгледајте ги нашите фитнес справи на FridayShop

Подоле имате дел од програмата за да видите за што станува збор, а целата со сите 12 дена ја има на следниов линк на Neila Rey

За авторот

Mr. N