Задолжително

12 видови торби за перфектен машки стил

Напишано од Пјер

Машките торби/чанти дефинитивно станаа дел од модерното урбано секојдневие. Во минатото тие биле само ретка потреба, но денес се задолжиетелен моден аксесоар за дневните случувања. А каква торба одговара на вашиот стил, проверете од инфографикот во продолжение.

Има јасни кожни чанти за бизнис мажите (линк до Friday Shop), но има и викенд ранци за мажите со спортски кежуал стил (линк до FridayShop). Имаме тотал 12 опции, а наш предлог е да имате барем две од нив.

За крај, потсетување за новите ранците на FridayShop, кои имаат одлична цена, особено поради актуелноста на овој тип на ранци во зимскиот период од годината.

За авторот

Пјер