Стил

13 брендови кои прават најдобри костуми за мажите

Напишано од Mr. M

Постои едно правило кај мажите, дека секој треба да има барем еден квалитетен костум во својот гардеробер кој ќе биде наменет за оние формални важни прилики во животот. Постојат многу брендови кои произведуваат гардероба за мажите, но не секој од нив знае да даде лускузен и квалитетен костум.

Кога станува збор за машкиот стил, не е ништо поважно од квалитетен костум. Иако со текот на времето се менуваше малку, костумот останува врв на стилот со векови. Денес, тој продолжува да им дава на мажите низ целиот свет чувство на софистицираност што другите облеки не можат. Се разбира, не сите костуми се создадени еднакви, затоа ние денеска ќе ви ги претставиме најдобрите.

Dolce & Gabbana

Gucci

Paul Smith

Ralph Lauren

Hugo Boss

Tom Ford

Prada

Saint Laurent

Giorgio Armani

Brioni

Brunello Cucinelli

Emporio Armani

За авторот

Mr. M