Одржување

15 предлог Викингшки фризури за хипстерите помеѓу нас

Напишано од Пјер

Се надеваме ја гледате серијата Викинзи, која покрај тоа што е феноменална, истата изобилува и со откачени фризури. Долги репчиња, бради на сто начини оформени, шарени нијнси, суканици, и слично. Серија која го доловува стилот од минатото, каде лудите фризури биле главен адут покрај коцките на стомачните.

Во продолжение 15 стилови на машки Викингшки фризури кои се почесто може да се видат како дел од стајлингот на мажите ширум светот. Овде најчесто мислиме на хипстерите, мачо момците, и креативците. Па ајде пробајте соберете храброст.

P.S. Имињата ги оставивме на Англиски јазик затоа подобро звучат

 

1. Temple Shave

Temple Shave

2. Shaved Head and Beard

Milan Mens Street Style Spring Summer 2017-74

3. Braided Part

Braided Part

4. Loose Braid

Loose Braid

5. Top Knot with Undercut

Top Knot with Undercut

6. Long Hair and Beard

Long Hair and Beard

7. Mohawk

Mohawk

8. Slicked-Back Undercut

Slicked-Back Undercut

9. Messy Half-Pony

Messy Half-Pony

10. Half-Bun

Half-Bun

11. Man Bun

Man Bun

12. Man Braid

Man Braid

13. Half-Pony with Undercut

Half-Pony with Undercut

14. Low Taper Fade

Low Taper Fade

15. Half-Bun with Undercut

Half-Bun with Undercut

За авторот

Пјер