Автомобили

1955 Porsche Carrera Speedster – автомобил за колекционери (ФОТО)

Напишано од The Gentleman

1955 Porsche Carrera Speedster е автомобил кој е креиран за колекционери. Ова е автомобил и за оние кои знаат што е добро, но не е за сечиј џеб. Тука е проблемот.

Замислете како изгледа уживањето во овој автомобил? Дотерани од глава до пети, пура во рака, и уживање.

За овој автомобил малку повеќе ќе пишуваме нареден пат, а сега уживајте во галеријата.

За авторот

The Gentleman